HET GOUDEN TAPAS BOEK
Luxe tapasrecepten in een prachtig boek met schitterende kleurenfoto's. Begin uw volgende feestje eens met een paar heerlijke hapjes uit eigen keuken. Dit boek is samengesteld door chef-kok Hans den Engelsen, van restaurant 't Raedthuys te Duiven, en brengt u op fantastische ideeën met recepten die al uw gasten in verrukking zullen brengen.
U vindt onder andere recepten als verse zalm met kappertjes en peterselie, tomatenbrood met sjalotjes en gegrilde aubergines in knoflookolie.
Dankzij de duidelijke aanwijzingen zult u van uw volgende party iets fantastisch - en smakelijks - maken.
Luxe tapasrecepten in een prachtig boek met schitterende kleurenfoto's. Begin uw volgende feestje eens met een paar heerlijke hapjes uit eigen keuken. Dit boek is samengesteld door chef-kok Hans den Engelsen, van restaurant 't Raedthuys te Duiven, en brengt u op fantastische ideeën met recepten die al uw gasten in verrukking zullen brengen.
U vindt onder andere recepten als verse zalm met kappertjes en peterselie, tomatenbrood met sjalotjes en gegrilde aubergines in knoflookolie.
Dankzij de duidelijke aanwijzingen zult u van uw volgende party iets fantastisch - en smakelijks - maken.