Haar stille gebed

Voor de fans van M.J. Arlidge, Robert Bryndza en Helen Fields
Terwijl Josie het graf van haar eerste man bezoekt, hoort ze het geschreeuw van een vrouw die een lijk heeft gevonden. Het blijkt het lichaam van Krystal Duncan, de moeder van een van de vijf kinderen die omkwamen bij een verschrikkelijk schoolbusongeluk. Krystal was al een paar dagen vermist. Nu zit ze naast het graf van haar dochter en lijken haar lippen dichtgemaakt te zijn met was.

De uitkomst van het forensisch onderzoek leidt Josie naar een steungroep voor de ouders van de omgekomen kinderen. Dan wordt het lichaam van een andere jonge moeder gevonden in de buurt van de plek van het ongeval. Terwijl de leden van de steungroep een voor een verdwijnen, telt voor Josie elke seconde om de ouders te redden.

Over de Josie Quinn-serie

‘Een razendsnel verhaal met een heerlijk kick-ass hoofdpersonage. Ik heb het ademloos uitgelezen.’ Angela Marsons

‘Allemaal snel deze thriller lezen!’ ***** Libris.nl

‘Lisa Regan heeft met Niet mijn zusje een onwaarschijnlijk enerverende thriller toegevoegd aan de wereldverzameling boeken. Uitstekend.’ ***** Vrouwenthrillers.nl

Toon details

Schrijf een recensie

Is Haar stille gebed het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Haar stille gebed