Advertentie
Hallo Nu

Hallo Nu

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Young adult   Topics 0
In Hallo nu vertelt prijswinnend auteur Jenny Valentine (Door het vuur, Gebroken soep, Op zoek naar Violet Park) een onweerstaanbaar verhaal over een tijdloze liefde.

Het leven van Jude staat op z’n kop wanneer haar moeder haar baan verliest. Ze verhuizen naar een saai dorpje aan de kust, waar ze hun nieuwe huis moeten delen met een rare oude man. Meer dan ooit voelt Jude zich alleen en misplaatst.
Dan verschijnt de ongelooflijk knappe Novo opeens in het dorp. Novo is anders, magisch. Hij is een tijdreiziger en weet maar al te goed dat ‘nu’ vergankelijk is en dat je niet te veel energie in een moment moet steken.
Jude en Novo krijgen een hechte band. Maar dan gaat alles afschuwelijk mis en worden ze geconfronteerd met een onmogelijke vraag: hoeveel zijn ze bereid op te offeren voor de liefde?

Jenny Valentine schrijft spraakmakende coming-of-ageromans. Haar werk is bekroond met veel gerenommeerde prijzen, waaronder de Guardian Children’s Fiction Prize.

‘Valentines personages zijn onvergetelijk.’
Mirjam Noorduijn, NRC Handelsblad
Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Laatste editie
18 november 2020
ISBN
9789024592180 , 9789024592869
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic