Advertentie
Harlequin Zomerromance Special
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Harlequin Zomerromance Special

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
In vier zomerverhalen op een romantische rondreis door Noord-Amerika...
 
Een verrassende vakantie
 
Omdat FBI-agent Curtis hard aan vakantie toe is, besluit hij bij zijn moeder in Georgia op adem te komen. Dat valt nog niet mee, want haar buurvrouw kweekt planten die verdacht veel op hennep lijken - en reageert furieus wanneer hij ze persoonlijk uit de grond trekt. Bovendien is deze Mary veel te mooi voor zijn gemoedsrust!
 
Cupido’s pijl
 
Echt iets voor haar roekeloze zusje, om na drie dagen al te willen trouwen met een nieuwe geliefde, meent Serena. Dat zal háár nooit overkomen. Maar dan heeft ze buiten de vonken gerekend die tussen haar en getuige Tom overspringen, terwijl ze naar de bruiloft in Las Vegas rijden. Een autorit die drie dagen duurt...
 
Koud ijs, zoete liefde
 
De hele zomer lang stromen toeristen Gracies ijssalon op het kleine eiland bij New Jersey binnen. Ook schrijver Dean vindt haar ijs verrukkelijk, maar Gracie zélf is voor hem domweg onweerstaanbaar. Jammer genoeg maakt hij als vastelander geen schijn van kans bij haar. Of wel?
 
Storm bij nacht
 
Advocaat Bart is nog nooit in een schilderachtig koloniaal stadje als Maple Hill geweest. Hij heeft ook nog nooit iemand als journaliste Haley ontmoet. Haar temperament evenaart haast de storm waarin ze samen belanden - een storm die van hem best nog even mag doorrazen...
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
294
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
10 augustus 2021
Laatste editie
10 augustus 2021
ISBN
9789402553185


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Harlequin Zomerromance Special

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken