Advertentie
Hartstocht in Venetië

Hartstocht in Venetië

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
In deze stad vol romantiek wordt ieder liefdessprookje bewaarheid!

(1) VENETIAANSE BETOVERING - Trish Morey
Gabriella is altijd diep onder de indruk geweest van de donkere Raoul del Arco. Wanneer hij haar, jaren na hun laatste ontmoeting, in zijn palazzo verleidt, is ze dan ook dolgelukkig. Ze trouwen snel, maar dan slaat de twijfel toe. Waarom ontloopt hij haar opeens? Is hij dan niet uit liefde met haar getrouwd?

(2) VENETIAANSE MINNAAR - Carole Mortimer
Dani heeft mannen afgezworen. Sinds haar jeugd, toen ze stiekem verliefd was op Niccolo D'Alessandro, de arrogante broer van haar beste vriendin, heeft ze nooit meer een leuke man ontmoet. Dan raakt ze op een Venetiaans bal, volkomen onverwacht, in de ban van een gemaskerde vreemdeling...

(3) ZWANGER IN VENETIË - Natalie Rivers
Lily begrijpt niets van de grillige Vito Salvatore. Na vijf heerlijke maanden in Venetië zet hij haar op straat zodra ze zwanger blijkt. Niet lang daarna wil hij dat ze met hem trouwt en opnieuw bij hem komt wonen! Ze beseft dat dat beter is voor de baby, maar wat moet ze met het vurige verlangen dat oplaait zodra ze Vito in de ogen kijkt?

Deze verhalen zijn eerder verschenen.
Genre
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
06 augustus 2019
ISBN
9789402541786
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 6,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic