Advertentie

Hebzucht

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Rechercheur Tom Meijer wordt verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van zijn vriendin Natasja, maar hij ontkent in alle toonaarden. Na verloop van tijd stopt de politie het onderzoek naar de verdwijning zonder dat er concrete resultaten worden geboekt. Langzaamaan probeert Tom zijn leven weer op te pakken, maar hij blijft actief zoeken naar zijn vermiste vriendin. Hij ontdekt dat Natasja geld heeft geïnvesteerd in een frauduleus beleggingsproject in Costa Rica. Zij is een van de vele gedupeerden. Tom vermoedt dat men vanuit die criminele organisatie betrokken is bij de verdwijning van zijn vriendin, en hij gaat over tot actie. De inmiddels ex-politieman infiltreert in die wereld met alle dramatische gevolgen van dien.

Dit is de vijfde misdaadroman van Joop Hoekman. Hij woont in Apeldoorn en is oud-politieman. Over zijn werk verschenen lovende recensies:

Het boek leest als een trein, mede door een romantisch element. Er zijn verschillende invalshoeken die afleiden van de kern, de valsmunterij, maar over het algemeen hapt het boek heerlijk weg. Chris van Lier is een overtuigend personage, gedreven als hij wordt door wraak.
Thrillers Leestafel.info over Een oude vijand

De schrijver heeft mij verrast met dit verhaal. Met vele spannende plotveranderingen en uiteindelijk een goed verhaal. Ik heb ervan genoten en het zal zeker niet mijn laatste boek van Joop Hoekman zijn.
Hebban over Misdaadgeld
+


Genre
Thrillers & Spanning
Detective
Aantal pagina’s
299
Uitgeverij
Elikser B.V. Uitgeverij
Eerste editie
12 april 2021
Laatste editie
12 april 2021
ISBN
9789463653312


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Hebzucht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.