Advertentie

Hem is de wrake

0

Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Nederland, 70 na Christus. Een Romeinse legionair keert met bebloed zwaard terug van de slagvelden. Bijna tweeduizend jaar later buigen brigadier Dieter Wigboldus en de jonge rechercheur Arthur Coenders zich over een reeks moorden op leden van de motorbende Ragnarok. Een mysterieuze wreker heeft een meedogenloze jacht op de bikers geopend.
In deze langverwachte opvolger van de thriller Graf van klei krijgt Arthur uit onverwachte hoek meer informatie over zijn biologische vader. Het onderzoek naar de moorden zet de rechercheurs op een eeuwenoud spoor dat uiteindelijk naar een reliek uit een vergeten oorlog leidt, waar het tot een dodelijke confrontatie tussen de jager en zijn prooi komt.

Frank von Hebel (1974) schreef eerder Graf van klei, Stemmen van de bevrijding, Mesdag en Mijn Bevrijding, de slag om de stad Groningen (13-16 april 1945). Hij is journalist en woont en werkt in Groningen.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
280
Uitgeverij
Uitgeverij Het Nieuwe Kanaal
Eerste editie
26 mei 2021
Laatste editie
26 mei 2021
ISBN
9789492457417


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Hem is de wrake

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken