Advertentie

Hemelkinderen

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Willie is gelukkig getrouwd en in blijde verwachting van een tweede kindje. Alles lijkt goed te gaan, tot aan het einde van haar zwangerschap. Wanneer haar baby levenloos ter wereld komt verandert haar droom in een nachtmerrie.
‘Voordat ik goed en wel besefte dat de bevalling achter de rug was, werd mijn kindje al weggebracht. In alle consternatie vergat ik helemaal te vragen of het een jongen of een meisje was. Ik was bevallen, maar had geen kind…’
In dit moedige, meeslepende verhaal blikt Willie terug op de enorme pijn die ze voelde. Hoewel God duidelijk laat merken betrokken te zijn bij haar leven, schudt het op al zijn fundamenten. Hoe ga je om met dit immense verdriet? Ze beschrijft niet alleen haar eigen verhaal, maar ook de ervaringen van andere vrouwen in een soortgelijke situatie.
Hemelkinderen biedt herkenning en troost, zonder gemakkelijke antwoorden of clichés, maar vanuit een doorleefd geloof in Gods troostvolle beloften, voor alle moeders (en vaders) die hetzelfde doormaken.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
183
Uitgeverij
Scholten Uitgeverij B.V.
ISBN
9789492959751
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Heel mooi boek over moeders van levenloos geboren kinderen

door: Diane Kooistra 1 like
Willie komt tijdens het opruimen iets tegen waardoor haar gedachten teruggaan naar het verleden. Over verkering krijgen, trouwen een kindje krijgen en de wens voor een tweede kindje. 40 Jaar na dato besluit ze om haar ervaringen aan het papier toe te vertrouwen. Ze vertelt in korte hoofdstukken die...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook