Advertentie
Hemels koken met drie topingrediënten

Hemels koken met drie topingrediënten

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Nicole Pisani, voormalig chef-kok van NOPI,
laat zien dat het juist toepassen van diverse
kooktechnieken en het gebruik van onder meer de
drie ingrediënten boter, zout en botten, het verschil
in de keuken maakt.

Begin bij het trekken van een echt goede bouillon,
leer dat boter alles samenbrengt en durf meer met
zout. Daarover is Nicole Pisani duidelijk: ‘zout
hélpt in plaats van hindert. Als de zoutbalans in een
maaltijd niet klopt, proef je gewoon dat er iets niet
klopt.’ De kennis die Pisani in Hemels koken met
drie topingrediënten doorgeeft, leert je om je eigen
recepten te creëren.

Trek groente- en kippenbouillon tot en met zeewierconsommé
en saffraanbouillon. Leg een goede
voorraadkast aan en maak olie, azijn & zout met
een smaakje. Leg in en fermenteer. Maak hemelse
gerechten: zeeduivelstaart met vijfkruidenboter,
cupcakebrownies met bruine boter en zout of
dichtgeschroeide ossenstaart, gegaard in bouillon.
Van supersalades en lekkere lunchgerechten tot
hoofdgerechten, feestmaaltijden en desserts.
Hemels koken met drie topingrediënten
kook als Nicole Pisani en wordt een echt goede thuiskok.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Good Cook Publishing
Laatste editie
01 mei 2020
ISBN
9789461432315
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic