Herinneringen aan het strandhuis
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 1 3 0 2 0 1 0

Herinneringen aan het strandhuis

2

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 46 Favoriet 2 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

De prachtige roman Herinneringen aan het strandhuis, het derde deel in de Strandhuis-serie van Mary Alice Monroe, voert je mee naar de Amerikaanse kust en de jaren zeventig, waar turtle lady Lovie haar toevlucht zoekt in het strandhuis van haar familie. Daar is ze even weg van haar sociale verplichtingen, overheersende echtgenoot en zijn affaires. Als ze de bevlogen bioloog Russell ontmoet en hartstochtelijk verliefd op hem wordt, staat Lovie voor een dilemma: kiest ze voor haar veilige, bekende leventje of voor de liefde, met het risico haar reputatie, rijkdom en kinderen te verliezen?

Herinneringen aan het strandhuis van Mary Alice Monroe is een hartverwarmend verhaal dat zich afspeelt in de adembenemende natuur, over hoe één magische zomer het leven voorgoed op zijn kop zet.

‘Monroe heeft een energieke vertelstijl die haar lezers blijft boeien. Fans van Nora Roberts zullen haar zeker waarderen.’ – Publishers Weekly

‘Een prachtige familieroman.’ – AD

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Eerste editie
09 augustus 2022
Laatste editie
09 augustus 2022
ISBN
9789401617451 , 9789401617680


Boekinformatie wijzigenReacties op: Herinneringen aan het strandhuis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.