Advertentie

Herman over bonen

4

Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair Artikelen 4 Lijsten 1   Topics 0

Vergeten groenten? Alleen de boon mag zich volgens Den Blijker op zo’n predicaat beroepen. En als leverancier van heilzame voedingsstoffen is hij gelijkwaardig aan de peperdure superfoods, waar steeds meer mensen hun gezondheid mee op peil proberen te houden. Bonen bewijzen dat gezond eten geen rib uit het lijf hoeft te kosten en ook heel lekker kan zijn. Herman over bonen presenteert allerlei soorten bonen verwerkt in de Hollandse pot, eenpansgerechten, salades en soepen. Maar ook de fijnproever wordt niet vergeten: voor wie eens een ander boontje wil, geeft Herman bijzondere recepten met onder andere zwarte bonen, mungbonen en adzukiboontjes.

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Eerste editie
11 mei 2015
Laatste editie
11 mei 2015
ISBN
9789059566354


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Zelf proeven is weten

door: Caroline Soesbergen 1 like

Een boek alleen maar over bonen, is dat niet saai? Nou nee. Om te beginnen zijn er ontzettend veel verschillende soorten, die allemaal een eigen smaak hebben. En wist je bijvoorbeeld dat de pinda officieel ook een boon is? In Zuid-Amerika worden ze vaak rauw en vers gegeten. Dit en meer lees je in ...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Herman over bonen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken