Advertentie
Pullman - Het boek van Stof 2

Het boek van Stof - deel 2: Het geheime bondgenootschap

2
Rank 463 Gelezen 2 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 54 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF Top25's 1   Topics 0

Het is twintig jaar na de gebeurtenissen uit La Belle Sauvage, en bijna tien jaar nadat we Lyra en de liefde van haar jeugd, Will, achterlieten op een bankje in de botanische tuin in Oxford, aan het slot van de magistrale Noorderlicht-trilogie.

In dit nieuwe, ongelooflijk spannende boek ontmoeten we Lyra Zilvertong. Lyra is twintig en wordt gedwongen de relatie met haar daemon Pantalaimon te veranderen op een manier die ze nooit had voorzien. Malcolm, ooit een jongen op een boot met de missie Lyra als baby van de grote vloed te redden, is uitgegroeid tot een man met een sterk plichtsbesef. Hun wereld is tegelijkertijd vertrouwd en ongewoon, en ze moeten op reis, dwars door Europa en Azië, op zoek naar alles wat verloren is: een stad die beheerst wordt door daemonen, een geheim midden in de woestijn en het mysterie van het ongrijpbare Stof.

Genre
Sciencefiction & Fantasy
Serie
Het Boek van Stof (2)
Aantal pagina’s
680
Uitgeverij
Prometheus
Laatste editie
28 oktober 2019
ISBN
9789044635782 , 9789044635799
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 24,99 Bestel het e-book € 14,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Lichtelijk teleurstellend

door: Tim H 1 reactie 1 like
Negentien jaar. Zolang moesten we wachten voor we konden terugkeren naar Lyra. Persoonlijk moest ik gelukkig iets minder lang wachten ('maar' de helft van de tijd), maar ook dat was nog genoeg. Natuurlijk wordt er al een kleine tip van de sluier opgelicht in La Belle Sauvage, maar het is pas in dit...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook