Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Boek-hetduister
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 9 3 17 2 0 1 0
VN:

Het duister

31

Gelezen 43 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 15 Favoriet 1 Recensies 6
Literatuur & Romans   Topics 0
De met de dood bedreigde fotograaf Felix Berg zoekt contact met voormalig FBI-agente Saxon. Hij wil een ontmoeting om middernacht bij de vuurtoren van Howth. Door ervaring voorzichtig geworden stemt Saxon met tegenzin toe. Zou het een valstrik zijn?
Dat is het niet en Saxon wordt halsoverkop betrokken bij een serie ogenschijnlijk motiefloze moorden die de stad in hun greep houden. Vier keer heeft de schutter - Marxman - toegeslagen en al die keren heeft de Dublin Metropolitan Police geen aanwijzingen kunnen vinden.
Beklemmend, duister, intelligent en geheimzinnig: Het duister is een  geslaagd en meeslepend psychologisch drama dat de lezer tot het einde in zijn greep houdt. En tot de laatste pagina's blijft de lezer raden naar de identiteit van de moordenaar. Een meer dan waardige opvolger van de bestseller Gevallen meisjes.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire thriller
Vertaalde literaire roman, novelle
Oorspronkelijke titel
The Dark Eye
Serie
Saxon (2)
Vertaald door
Sandra van de Ven
Uitgeverij
Anthos
Eerste editie
15 oktober 2004
Laatste editie
17 april 2007
ISBN
9789041409126 , 9789041411648
Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Keuze van de redactie
Kim Moelands Auteur

Een blik met voorspelbaarheid

door: Kim Moelands 1 like
Het schrijversechtpaar Ingrid Black debuteerde vorig jaar met de thriller Gevallen meisjes. Het boek was een enorm succes en de verwachtingen voor hun onlangs verschenen nieuwe boek Het Duister zijn dan ook hoog. Reden genoeg om het boek gelijk te lezen.

In Het Duister speelt ex-FBI agente Saxon...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het duister

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken