Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Het enigma

1

Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 28 Favoriet 1 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

Een fatale mix van wraak en verlangen. Nadat ze haar verloofde voor het altaar liet staat en ontslag nam als politieagente, struikelt Beau Hayley nu door het leven. Het enige wat ze voelt, is wroeging. Verlies. Iedereen gaat er vanuit dat haar moeders dood een ongeluk was. Beau weet dat nog niet zo zeker. Ze rouwt om het verlies van haar moeder en voelt niets anders dan de constante knagende pijn van een gebroken hart en pure haat. Het licht kan ze in haar duisternis niet meer onderscheiden. Tot ze James Kelly ontmoet, een man die van binnen en van buiten net zo beschadigd is als zij. En toch, ondanks zijn kille voorkomen, maakt hij iets bij Beau los. Hij laat haar weer voelen. James is een verlossing van haar eigen zonden. Een compleet mysterie. En het is onmogelijk om hem te weerstaan. James Kelly heeft maar één doel en dat is de mannen vinden die zijn familie hebben vermoord. Als hij ze vindt, staat hen een langzame en vooral pijnlijke dood te wachten. Een web van leugens en bedrog leidt hem naar Beau Hayley, de dochter van de notoire FBI-agente die hem tot haar dood op de hielen zat. Beau is totaal niet wat James had verwacht en onder de deken van duisternis waarachter ze zich verstopt, flikkert een voorzichtig licht. Dat licht is verslavend. Het is een ontsnapping. Misschien is Beau wel het cruciale puzzelstukje waardoor alles binnen James’ missie op z’n plek valt. Maar dat zal niet zonder gevolgen zijn. James staat voor een keuze: laat hij Beau leven en riskeert hij zijn eigen ondergang, of maakt hij een einde aan haar leven om zijn eigen missie te voltooien? Het blijft een raadsel. Een dodelijk spel, gespeeld tussen twee getormenteerde zielen. Een enigma.

+


Genre
Feelgood
Romantiek
Serie
Unlawfull Men (2)
Vertaald door
Sanne Hillemans
Uitgeverij
SVM-Publishing
Eerste editie
14 december 2022
Laatste editie
14 december 2022
ISBN
9789464402384


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door NaomiDepelseneer
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Het enigma

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken