Advertentie
Het geheim van Belmonte

Het geheim van Belmonte

7
Rank 4873 Gelezen 8 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 34 Favoriet 1 Recensies 1
Feelgood   Topics 0

Wanneer haar grootmoeder Franca onverwacht sterft, erft Simona, een Italiaans-Duits gastarbeiderskind van de derde generatie, een huis in de Italiaanse Marken waarvan ze het bestaan niet kende. De jonge landschapsarchitecte uit Allgäu vertrekt naar het verre Belmonte, een dromerig, middeleeuws dorp op een heuvel waar de tijd lijkt stil te staan. Daar vindt ze het levensverhaal van Franca op cassettes. Beetje bij beetje volgt Simona de sporen van haar voorouders van een verlaten klooster naar een landgoed met een verlegen eigenaar, waar ze uiteindelijk een angstaanjagende waarheid ontsluiert.

Genre
Literatuur & Romans
Historische roman (populair)
Vertaald door
Sylvia Wevers
Aantal pagina’s
448
Uitgeverij
The House of Books
Laatste editie
12 mei 2020
ISBN
9789044355253 , 9789044355260
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Lise10
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een reis met vier generaties vrouwen door Italië en de tijd.

door: Annette Bons 2 likes
Wat een prachtig en fijn verhaal! Je wordt meegenomen in de generatie van vier vrouwen in Italië en Duitsland. Het verhaal begint in de Tweede Wereldoorlog met Teresa. Simone erft het huis van haar oma Franca in Italië. Het komt goed uit want Simone zit niet lekker in haar vel en kan in Italië...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook