Het plezier van smakelijke, zelfgemaakte patisserie...
Liefhebbers van zachte cakes, mooie taarten, krokante koekjes of romige puddingen worden zalig verwend. In dit boek herontdek je hoe heerlijk het is om te genieten van een verrukkelijke chocolademousse, een smakelijke Bretonse pruimentaart, een prachtige citroen-schuimtaart of een Saint- Honorétaart die je zelf hebt bereid, zonder uren zwoegen in de keuken.
Alle basistechnieken worden helder uitgelegd en aangevuld met duidelijke afbeeldingen van het 'banketbakkersatelier'.
Een hartverwarmend kookboek in de kwaliteitsvolle Laroussereeks.
Liefhebbers van zachte cakes, mooie taarten, krokante koekjes of romige puddingen worden zalig verwend. In dit boek herontdek je hoe heerlijk het is om te genieten van een verrukkelijke chocolademousse, een smakelijke Bretonse pruimentaart, een prachtige citroen-schuimtaart of een Saint- Honorétaart die je zelf hebt bereid, zonder uren zwoegen in de keuken.
Alle basistechnieken worden helder uitgelegd en aangevuld met duidelijke afbeeldingen van het 'banketbakkersatelier'.
Een hartverwarmend kookboek in de kwaliteitsvolle Laroussereeks.