Het huis op nummer 7
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 12 4 41 3 27 2 3 1 1

Het huis op nummer 7

84

Gelezen 94 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 97 Favoriet 1 Recensies 5
Feelgood Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

‘Het huis op nummer 7’ is een bijzonder huis. Rachel Hauck vertelt in deze meeslepende roman het verhaal van twee vrouwen die, enkel gescheiden door tijd, in hetzelfde huis zichzelf en de liefde leren kennen.

In de lente van 1953 is Everleigh Applegate nog gelukkig getrouwd en pril zwanger. Maar als er een tornado door haar woonplaats raast, verandert alles en ziet Everleighs toekomst er opeens totaal anders uit. Zeven jaar later woont ze nog steeds bij haar moeder, kinderloos en zonder man. Er bloeit voorzichtig iets op tussen Everleigh en haar oude schoolvriend Don Callahan. Maar Everleigh bewaart een geheim dat hun toekomst in gevaar zou kunnen brengen.

Toen Beck Holliday haar vader verloor op 11 september, verloor ze ook alle herinneringen aan hem. Achttien jaar later erft ze een prachtige villa van een zekere Everleigh Applegate, die ze zou moeten kennen, maar die ze zich niet kan herinneren. Toch moet ze als kind vele zomers in de villa hebben doorgebracht. Een ontmoeting met haar vroegere buurjongen zet een serie onverwachte gebeurtenissen in gang.

'Het huis op nummer 7' is een echte Rachel Hauck: zowel romantisch als spannend, en zeer moeilijk weg te leggen...

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
KokBoekencentrum Fictie
Eerste editie
08 oktober 2019
Laatste editie
03 oktober 2019
ISBN
9789029728720 , 9789029728737


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Keuze van de redactie

Zo veel meer dan een romantisch verhaal

door: Janneke Elderbroek 2 reacties

Rachel Hauck (1960) is een schrijfster van bestsellers en heeft al meerdere romans op haar naam staan. Haar boek Er was eens een prins is zelfs verfilmd en er zijn onderhandeling om een van haar andere boeken te verfilmen. Ze woont in het zonnige Florida waar ze naast schrijven druk is met haar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het huis op nummer 7

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken