Advertentie
Het huis op nummer 7

Het huis op nummer 7

4
Rank 906 Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 41 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

‘Het huis op nummer 7’ is een bijzonder huis. Rachel Hauck vertelt in deze meeslepende roman het verhaal van twee vrouwen die, enkel gescheiden door tijd, in hetzelfde huis zichzelf en de liefde leren kennen.

In de lente van 1953 is Everleigh Applegate nog gelukkig getrouwd en pril zwanger. Maar als er een tornado door haar woonplaats raast, verandert alles en ziet Everleighs toekomst er opeens totaal anders uit. Zeven jaar later woont ze nog steeds bij haar moeder, kinderloos en zonder man. Er bloeit voorzichtig iets op tussen Everleigh en haar oude schoolvriend Don Callahan. Maar Everleigh bewaart een geheim dat hun toekomst in gevaar zou kunnen brengen.

Toen Beck Holliday haar vader verloor op 11 september, verloor ze ook alle herinneringen aan hem. Achttien jaar later erft ze een prachtige villa van een zekere Everleigh Applegate, die ze zou moeten kennen, maar die ze zich niet kan herinneren. Toch moet ze als kind vele zomers in de villa hebben doorgebracht. Een ontmoeting met haar vroegere buurjongen zet een serie onverwachte gebeurtenissen in gang.

'Het huis op nummer 7' is een echte Rachel Hauck: zowel romantisch als spannend, en zeer moeilijk weg te leggen...

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
KokBoekencentrum Fictie
Laatste editie
08 oktober 2019
ISBN
9789029728720 , 9789029728737
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,50 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Feelgood Café / Nieuwe boeken in oktober - Waar kijk jij naar uit?
03 oktober 2019 51 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Gewoonweg prachtig

door: Soraya Latten 1 like
Als politieagente Beck Holiday op 14 jarige leeftijd haar vader verliest tijdens 9/11 verdwijnen al zijn herinneringen met hem. Maar dan erft ze het huis op Memory lane 7 in Florida waar ze vroeger met haar ouders vaak kwam, zal dit de trigger zijn om haar verleden weer terug te krijgen?  Ook...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook