Advertentie

Het huwelijk

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

Als Chloé Vandenberg op haar trouwdag door haar aanstaande wordt verlaten, lijkt haar hele wereld in te storten. Na de eerste schok besluit ze om het roer om te gooien. Ze verbrandt al haar schepen in New York en zinspeelt op wraak. Allereerst gaat ze met haar twee beste vriendinnen Kiki en Bo genieten van een vakantie in Las Vegas om daarna zelf uit te gaan zoeken wat ze verder met haar leven wil.
Maar langzaam dreigt Chloé de grip op haar leven te verliezen. De mysterieuze gebeurtenissen die in New York waren begonnen, blijven haar achtervolgen en kan ze niet langer negeren. De rust waarnaar Chloé zo hard op zoek is, blijft¬ uit.
Als ze dan halsoverkop en tot over haar oren verliefd wordt op de geheimzinnige en zwijgzame Pete, worden de gebeurtenissen in haar leven nog raadselachtiger en gevaarlijker dan ooit. Zal Chloé haar geluk ooit nog weten te vinden?
Selma C. (1973) brengt met “Het Huwelijk” haar eerste erotische thriller uit. Na een succesvolle zakelijke carrière, werd ze in 2018 arbeidsongeschikt verklaard wegens een chronische hersenziekte. In plaats van “achter de geraniums te gaan zi¬tten” zoals ze zelf altijd zegt, heeft ze zich opnieuw uitgevonden en de liefde voor het schrijven ontdekt.
De erotische component is volledig buiten haar comfort zone, maar iedereen die haar persoonlijk kent, weet dat ze altijd haar grenzen blijft opzoeken en de lat hoog legt, met als resultaat haar eerste thriller.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
310
Uitgeverij
Emotion
Eerste editie
14 juni 2021
Laatste editie
14 juni 2021
ISBN
9789464067897


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Het huwelijk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken