Advertentie

Het jojo-effect

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Het lijkt bijna onmogelijk om je gedrag blijvend te veranderen, of je nu serieus probeert af te vallen, je alcoholconsumptie wilt verminderen of gewoon wat minder wilt snoepen. Na het zoveelste dieet vliegen de kilo’s er weer aan, op dry january volgt een ouderwets natte februari en het schap met chocoladerepen wint met gemak van onze vrome voornemens. Zo sterk is de macht der gewoonte.
Maar het doorbreken van gewoontes kan wél. Het gaat alleen op een heel andere manier dan je zou denken.
Het jojo-effect is een optimistisch boek vol voorbeelden en praktische tips die je helpen om hinderlijke patronen te doorbreken. Gebaseerd op psychologische inzichten en praktische ervaring helpt gedragspsycholoog Daan Remarque je met heldere instructies om met succes nieuwe en effectieve gewoontes te ontwikkelen. Na het lezen van zijn boek zul je nooit meer aan een dieet beginnen (maar toch afvallen), beweeg je met meer plezier, en heb je een gezondere leefstijl.
+


Genre
Business & Management , Gezondheid & Psychologie
Gezondheid algemeen
Uitgeverij
Volt
Eerste editie
07 september 2021
Laatste editie
07 september 2021
ISBN
9789021426853


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Het jojo-effect

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.