Advertentie
Het kind uit Toscane

Het kind uit Toscane

0
Rank 8340 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 21 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans Artikelen 1   Topics 0
Het is 1944 als de Britse bommenwerperpiloot Hugo Langley met zijn parachute uit zijn neergeschoten vliegtuig springt. Hij komt terecht in de groene velden van het door de Duitsers bezette Toscane. Zwaargewond vindt hij onderdak in een gehavend klooster en leert hij de Italiaanse Sofia Bartoli kennen. De liefde die tussen hen bloeit op maar wordt ruw beëindigd door verraad.

Bijna dertig jaar later keert Hugo’s van hem vervreemde dochter Joanna terug naar het Engelse platteland voor de begrafenis van haar vader. Tussen zijn persoonlijke spullen doet ze een schokkende ontdekking: ze vindt een ongeopende brief, geadresseerd aan Sofia.

Hoewel ze nog worstelt met haar eigen persoonlijke trauma’s, gaat Joanna op reis naar Toscane om de geschiedenis van haar vader te begrijpen. Joanna komt er al snel achter dat sommige mensen het verleden liever laten rusten, maar ze is nu te ver gekomen om haar vaders geheimen los te laten...
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Laatste editie
06 januari 2020
ISBN
9789045219363
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Artikelen over Het kind uit Toscane

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic