Advertentie

Het land van middernacht

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
De wereld van de Archipel: een noordelijk eilandenrijk in het poolijs verkeert in een permanente nacht. Waar blijft de zon? Zelfs de machthebbers maken zich grote zorgen.
Als er stenen uit de hemel gaan vallen, verdwijnen twee kinderen spoorloos. Het ene is Octana de Droomdanser, die niet helemaal vertrouwd is dat ze losloopt. De wat oudere Sadaku voelt zich verantwoordelijk voor zijn magische zusje en is met haar meegegaan.
Terwijl de achterblijvers een vrijwel hopeloze zoektocht ondernemen in het ijskoude donker, raken de kinderen verstrikt in een magische reis die hen brengt naar de wereld van de Brahi, de onlevende hoeder van de Droom. Die heeft een plan met hen. Maar wat voor plan? Hoe kunnen ze dit overleven?

"De zwarte troon blijkt een intrigerend, zorgvuldig geschreven fantasyverhaal. Na het lezen van de ontknoping zou je bijna weer opnieuw willen beginnen." - - Fantasywereld.com ****

"Zwermtijd heeft alles in zich voor spannende science fiction." - - Biblion.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Uitgeverij
Zilverspoor
Eerste editie
05 november 2020
Laatste editie
05 november 2020
ISBN
9789463083560


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Het land van middernacht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.