Advertentie
Vlammenzee

Vlammenzee

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 2
Fantasy & SF Spots 1   Topics 0
Vlammenzee is het spannende vervolg op Het Land van Middernacht, en het slot van de tweedelige Droomdanserserie.
De problemen voor de Archipel, het noordelijke eilandenrijk in het poolijs stapelen zich op.
Ook al is de zon teruggekomen, tot grote opluchting van de bewoners, stelt dit de machthebbers allerminst gerust. Immers, hebben zij niet zelf de hand gehad in de verdwijning? Nu de hoeder van de Droom niet langer zwijgt, liggen de grenzen wijd open voor de dreiging vanaf het vasteland.
De verdwenen kinderen zijn door een ongelukkige gebeurtenis gescheiden en de jongste, de Droomdanseres Octana, wordt gedwongen om haar missie, het volgen van de Bahi, met zijn raadselachtige bedoelingen, voorlopig op te geven. Ze moet koste wat het kost haar broer terugvinden. Maar zal ze niet te laat komen?
En dan hun vader en hun oom, die huis en haard verlieten voor een wanhopige speurtocht. De een is toch wel zeker gesneuveld in de strijd, de ander in handen van de veile tovenares die de grootste bedreiging voor de wereld en de Droom betekent.
Ten slotte is er de Brahi zelf, de schepper en hoeder van de Droom. Alles wijst erop dat hij zich van de wereld terugtrekt. De droom krimpt en lijkt te verdwijnen. Wat of wie kan nu nog voorkomen dat de wereld van de Archipel ten onder gaat?
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Uitgeverij
Zilverspoor
Laatste editie
31 maart 2017
ISBN
9789463080811 , 9789463080811 , 9789463080811
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Scifi & Fantasy Café / De nieuwe Science Fiction- en Fantasyboeken van... maart
01 maart 2017 13 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Droomdanser, deel 1 en 2 horen na elkaar gelzen te worden

door: Johanna Lime 1 like
Droomdanser deel 2 Vlammenzee is het tweede deel van een tweeluik en moet eigenlijk direct na deel 1 Het land van middernacht gelezen worden. In feite zijn de twee boeken samen een lang verhaal dat bij elkaar hoort. In deel 2 komen taferelen voor die nogal barbaars te noemen zijn. De tovenares Kaia...

Mooie afsluiting van het verhaal van ijs en kou

door: Princess Marcella 1 like
In dit vervolg op Het land van Middernacht volg je wederom de belevenissen van Octana en haar broer Sadaku, ze zijn gescheiden van elkaar en proberen weer bij elkaar te komen, Odi en Hinde, hun dorp is verwoest door een meteoor inslag, en Makar en Rolar, hoe ze moeten toekijken hoe Kaia een invasie...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook