Mistwereld
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 6 2 0 1 0

Mistwereld

7

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0
In de wereld van de toekomst garandeert de Macintosh Machine vrede en welvaart op een vroeger door gruwelijke oorlogen verscheurde aarde.
Dit is ook de wereld van Serg Feadar, een jonge rebel die om redenen die hij zelf nog niet begrijpt aansluiting heeft gezocht bij een kleine groep opstandelingen. Maar na een onbezonnen daad wekt de groep verzetslieden de toorn van de Macintosh machine en Serg verliest alles - zijn vrienden, zijn thuis en zijn geliefde - behalve zijn leven; hoewel zelfs dat nog niet zeker is...
Serg's dood lijkt namelijk onafwendbaar als hij naar de gevreesde Mistwereld verbannen wordt, vanwaar nooit een banneling teruggekeerd is. Maar in plaats van de dood vindt Serg antwoorden, zowel in als buiten zichzelf.
Wat Serg echter niet weet is dat de Machine al ontelbare jaren calculeert, inschat en anticipeert. De onvermijdelijke confrontatie tussen mens en machine lijkt dan ook zeer ongelijk...
+


Genre
Thrillers & Spanning , Sciencefiction & Fantasy
Science fiction
Uitgeverij
Zilverspoor
Eerste editie
31 oktober 2009
Laatste editie
18 februari 2012
ISBN
9789089360236 , 9789490767013


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Mistwereld

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken