Advertentie
Het land van tranen

Het land van tranen

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Het verhaal speelt zich af rond de Golfoorlog in zowel in Irak als in Amerika. Sajed, een Irakese student, wil koste wat kost na zijn studie naar Amerika. Als hij na de Golfoorlog naar zijn ouderlijk huis terugreist, ziet hij een jongetje genaamd Hadi op de resten van zijn ouderlijk huis zitten. Zijn hele familie is in deze verschrikkelijke oorlog omgekomen. Sajed adopteert de kleine wees en uiteindelijk komen zij in Amerika terecht om samen een nieuwe toekomst op te bouwen. Maar Hadi zal uiteindelijk in Amerika de gevleugelde woorden van zijn vader moeten herhalen; 'Het land van tranen'.
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Populaire fiction algemeen
Uitgeverij
Free Musketeers
Laatste editie
23 juni 2009
ISBN
9789048406623
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Bijna alles in het leven heeft twee kanten.

door: Mieke Schepens 1 like
Een sprekende cover die de twee gebieden laat zien, waar het verhaal zich afspeelt: Irak en de Verenigde Staten van Amerika. De kleur blauw, doet denken aan de zee of aan een heel grote tranenpoel. Een heerlijke roman waarin je mee op reis wordt genomen met Sajed. Je zult zien dat je soms dingen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook