Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het masker van Dimitrios

De geniale spion en beroepsmisdadiger Dimitrios, moordenaar, handelaar in blanke slavinnen en verdovende middelen is dood.

Cornelis Leyden, een Nederlandse docent, hoort in Turkije toevallig iets over deze meesterspion. Hij raakt gefascineerd door het leven van deze schurk.

Door zijn al te grote nieuwsgierigheid naar Dimitrios huiveringwekkende lotgevallen werkt hij zich hopeloos in de nesten. Het is nog maar de vraag of hij zich eruit redt...

Toon details

Recensies (18)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Het masker van Dimitrios het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Het masker van Dimitrios

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.