Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 15 3 9 2 2 1 0

Het mistletoe motief

34

Rank 25 Gelezen 36 Aan het lezen 9 Wil ik lezen 121 Favoriet 3 Recensies 9
Feelgood Lijsten 1 Spots 1   Topics 0
Een heerlijk enemies-to-lovers kerstverhaal, voor de liefhebbers van You've Got Mail en The Hating Game.

Hij haat de feestdagen. Zij kan er geen genoeg van krijgen. Los van het feit dat ze allebei bijzonder kerstige namen hebben, hebben Jonathan Frost en Gabriella Di Natale maar één ding echt gemeen: ze hebben een hekel aan elkaar. Of nouja, dat én het feit dat ze beide in een van de meest geliefde, onafhankelijke boekwinkels van de stad werken. Maar wanneer blijkt dat de boekwinkel financieel op instorten staat, worden ze opeens geconfronteerd met een nieuwe ongelukkige overeenkomst: dreigende werkloosheid.

Met een oplopende druk om uitgaven te minimaliseren, nieuwe klanten te winnen en recordverkopen te realiseren, komen Jonathan en Gabby tot de conclusie dat, bij het uitblijven van een financieel kerstwonder, een van hen binnenkort van de loonlijst wordt geschrapt. Geen van beiden is van plan zich vrijwillig op te offeren en dus sluiten ze een overeenkomst: wie in december meer verkoopt, mag in het nieuwe jaar aanblijven; de verliezer neemt ontslag.

Met een leven lang opgebouwd arsenaal aan feestelijke trucs die ze uit haar mouw kan schudden, zou Gabby haar nemesis met gemak moeten overtreffen. Maar elke beweging van de moeilijk te peilen meneer Frost lijkt volledig ontworpen om haar uit het veld te slaan. En naar mate de feestdagen naderen, slaat de twijfel toe: zijn ze echt wel zo verschillend als ze eerst dachten?

+


Genre
Feelgood
Aantal pagina’s
205
Uitgeverij
Kobo Original
Eerste editie
01 januari 2022
ISBN
9781774538395


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Loraines_books
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (9)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het mistletoe motief

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken