Advertentie
Het mysterie

Het mysterie

41
Rank 2715 Gelezen 60 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 8 Favoriet 2 Recensies 2
Literatuur & Romans Lijsten 1 Top25's 1   Topics 0
Een modern verhaal over verdrongen herinneringen en oud schuldgevoel
Het is lente en Lillemor wil een paar dagen doorbrengen in het oude vakan-tiehuisje van haar familie. Bij de eerste wandeling door het bos stuit ze op het vermoorde lichaam van een vrouw die eruitziet als een jongere uitgave van haarzelf.
De politie tast aanvankelijk in het duister, maar al vrij snel wordt duidelijk dat de moordenaar vermoedelijk een Griekse jongen is die in Duitsland werkt. Hij kan de sleutel zijn tot de oplossing van het mysterie van de moord en de gelijkenis tussen Lillemor en het slachtoffer.
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Anna Ruighaver
Uitgeverij
Uitgeverij De Geus B.V.
Laatste editie
27 oktober 2012
ISBN
9789044526929 , 9789046304686 , 9789052266589
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Mysterieus

door: Marina67 1 like
Dit boek gaat over een mysterie. Ik eerste instantie lijkt het om een moord te gaan. Een moord op een vrouw, die sterke gelijkenis vertoont met de hoofdpersoon. De hoofdpersoon is Lillemor, een Zweedse vrouw, maar ze lijkt niet Zweeds. Als enige in het gezin heeft zij donker haar en afwijkende...

Vele mysteries

door: Marjan BvdV 1 like
Een ander genre boek van Marianne Fredrikson. Intrigerend en nieuwsgierig makend: hoe zit het verhaal in elkaar, wat is er gebeurd en waarom? Een puzzeltocht die soms wat té ingewikkeld is. Er worden verhaallijnen bijgehaald die het lezen van het boek lastig maken. Pas bij herlezen vallen alle...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook