Het offerveen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 21 3 52 2 13 1 5
VN:

Het offerveen

99

Gelezen 107 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 75 Favoriet 2 Recensies 5
Thrillers & Spanning Lijsten 2 Spots 4   Topics 0

De jonge biologe Nathalie Ström doet onderzoek in het mysterieuze veengebied rond het dorp van haar jeugd. Het veen is omgeven door bossen en meren, waar ooit offers aan de goden zijn begraven, en het gerucht gaat dat hier mensen spoorloos verdwijnen. Dan treft Nathalie na een zware storm een bewusteloze man aan in het veen, half weggezonken in het drassige land. Daar niet ver vandaan is een twee meter lang graf gegraven. Het lijkt bijna een herhaling van de mensenoffers die hier in de ijzertijd plaatshadden.
Samen met politiefotografe Maya probeert Nathalie de gebeurtenissen te verklaren, maar al snel geeft het moeras meer geheimen prijs en blijken de inwoners van het dorp hier op noodlottige wijze bij betrokken te zijn.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
03 juni 2018
Laatste editie
04 juni 2018
ISBN
9789403120706 , 9789403129402
Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Keuze van de redactie
Guy Doms Hebban Recensent

Komt Zweedse hype snoeihard overwaaien?

door: Guy Doms

Voor haar proefschrift biologie gaat Nathalie Ström broeikasgassen meten in het veengebied, in het Zweedse Mossmarken. Het is een desolate plek, in de buurt waar ze heeft gewoond tijdens haar heel jonge jaren; een gebied dat rijk is aan bossen en meren. Ginds werden – in een ver verleden - de goden...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het offerveen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken