Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het rampzalige sociale leven van Lottie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 3 3 3 2 0 1 0

Het rampzalige sociale leven van Lottie

7

Gelezen 9 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 4 Favoriet 1 Recensies 2
Junior Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

Lottie is de hilarische hoofdpersoon van een hilarische en hartverwarmende serie over de grote gevaren van het tienerleven. In dit tweede deel, 'Het rampzalige sociale leven van Lottie', schrijft Lottie in haar dagboek over vriendschap en verliefdheid, op de supergrappige en vlijmscherpe toon die we van haar gewend zijn. Net als 'Het extreem gênante leven van Lottie' zit 'Het rampzalige sociale leven van Lottie' vol herkenbare onzekerheden en ongemakkelijke situaties. Katie Kirby brengt met haar humor en illustraties moeiteloos over hoe het is om op te groeien. Haar boeken zitten vol met stripachtige doodles van Lotties hilarische leven.

Lottie is na de zomervakantie helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Ze heeft de middelbare nu wel onder de knie, toch? Ze heeft twee vriendinnen, Jess en Molly, en ze gaat écht haar best niet meer doen om ervoor te zorgen dat Amber en Poppy haar cool vinden. Maar twee beste vriendinnen onderhouden blijkt best een hoop werk... En dan wil ze ook nog eens haar megacrush Daniel van zijn sokken blazen tijdens de schoolmusical. Wat moet ze doen? Zijn twee beste vriendinnen te veel voor één persoon?

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
22 juni 2022
Laatste editie
13 juli 2022
ISBN
9789025776268 , 9789025776251


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het rampzalige sociale leven van Lottie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.