Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het reddingsteam

Ieder wezen in het magische woud weet wie ze zijn: Het Reddingsteam! Het Reddingsteam heeft één taak; het helpen van wezens in nood. Of dat elfjes, draken of eenhoorns zijn maakt niet uit. Het Reddingsteam staat voor iedereen klaar! Ze beleven verschillende avonturen en komen voor meerdere obstakels te staan. Kunnen ze alle bewoners van het magische woud helpen of gaat het soms toch eens mis?
Toon details

Recensies (13)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Het reddingsteam het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Het reddingsteam

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.