Advertentie
Het regent geluk

Het regent geluk

3
Gelezen 5 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Het regent geluk van Lisa Portengen en co-auteur Koos Janson is een perfecte introductie op het boek Een cursus in wonderen (ECIW). Lisa Portengen wilde Een cursus in wonderen al heel lang 'doorgronden' en beet zich er in vast. In de vertaler van de Cursus Koos Janson vond zij de perfecte leraar. Toen Lisa met haar online community Smart & Sexy (www.smart&sexy.nl) een 100-dagen feel good challenge organiseerde, belde ze iedere dag met Koos. Ze stelde hem alledaagse vragen, waar veel vrouwen mee worstelen: waarom lukt het me niet om af te vallen? Waarom kan ik maar geen afstand nemen van mijn werk? Waarom heb ik toch altijd ruzie om dezelfde dingen met mijn partner? Koos gaf heldere antwoorden op basis van Een cursus in wonderen. Het resultaat: GELUK! Hun tweegesprekken zijn gebundeld in dit boek. Het biedt je een unieke combinatie van feel good en verdieping.

www.smartensexy.nl

www.koosjanson.nl
Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
AnkhHermes, Uitgeverij
Laatste editie
31 maart 2015
ISBN
9789020211658 , 9789020211665
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Samenvatting beschreven lessen uit ECIW

door: Angela Thissen - van Heeswijk 1 like
Ik gaf 4 sterren aan dit boek. Vooral omdat het boek praktische toepassingen rondom 'Een cursus in wonderen' (wat ik zelf nog niet gelezen heb) biedt. Lisa Portengen schreef dit boek samen met Koos Janson. Zij wilde 'Een cursus in wonderen' al heel lang ‘doorgronden’ en beet zich er in vast....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook