Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Het Rekenrijk
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 5 3 3 2 0 1 0

Het Rekenrijk

8

Gelezen 9 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Junior Spots 2   Topics 0
Het Rekenrijk – De wondere wereld van de wiskunde is een toegankelijk en speels boek over wiskunde geschreven door de jonge filosoof van de wiskunde Stefan Buijsman.

Wiskunde wordt steeds belangrijker in onze hightechsamenleving, maar veel kinderen vinden het maar lastig en saai. Om kinderen enthousiast te maken voor wiskunde schreef Stefan Buijsman samen met journaliste Govrien Oldenburger een toegankelijk en spannend avontuur over David en Emma, die samen op reis gaan door het Rekenrijk en meer leren over het gebruik van wiskunde in het dagelijks leven. In dit speelse, narratieve non-fictieboek geen ingewikkelde sommen, maar bijzondere avonturen, inzichten en grapjes, waardoor kinderen van alles leren over de grafentheorie, functies, speltheorie, cryptografie en nog veel meer!

Met illustraties van Vanessa Oostijen. Voor kinderen van circa 10 tot 12 jaar.
+


Genre
Kind & Jeugd
Wetenschap (>12 jaar)
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
23 april 2018
Laatste editie
23 april 2018
ISBN
9789024579457 , 9789024579464


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het Rekenrijk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken