Advertentie
9024538769

Het spinnenweb

10
Gelezen 14 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

De charmante diplomatenvrouw Clarissa amuseert zich graag met dagdromen: 'Stel je voor dat ik op een ochtend beneden kwam en er lag een lijk in de bibliotheek...' Fantasie wordt werkelijkheid als ze op een dag echt een lijk in haar huis vindt. Het is noodzakelijk het lichaam weg te werken voor haar echtgenoot Henry thuiskomt met een belangrijke buitenlandse politicus. Door wie de man vermoord is en waarom, daar probeert Clarissa achter te komen, terwijl ze tegelijkertijd haar best doet een inspecteur van politie ervan te overtuigen dat er helemaal geen moord is gepleegd... Het spinnenweb is gebaseerd op Agatha Christies gelijknamige toneelstuk en tot roman bewerkt door Charles Osborne.

Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Vertaald door
Mariëlla Snel
Uitgeverij
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
Laatste editie
01 januari 2001
ISBN
9789024538768
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

VictorDLV Hebban Recensent

The Queen of suspense op haar best

door: VictorDLV 1 like
Agatha Christie schreef 66 thrillers - de een bekender (Moord in de Oriënt express), de ander sfeervoller (Het vale paard). En een hele serie toneelstukken natuurlijk, waarvan er één (the Mousetrap) al 5.000 keer is opgevoerd in Londen. Leuk, the mousetrap, maar niet zo kunstig als Spider's Web....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook