Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het verhaal van Robert
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Het verhaal van Robert

1

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 28 Favoriet 1 Recensies 1
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0
Robert is een eenvoudige man. Zijn ouders zijn bescheiden mensen, niet bestemd voor grootsheid en Robert schikt zich in die realiteit. Het leven kan immers niet voor iedereen groots zijn. Hij heeft zijn vaders indrukwekkende postzegelverzameling, zijn blauw-gele ara als gezelschap en dat is voldoende voor de jonge Robert.

Hij groeit op, verliest zijn ouders en wordt postbode. Een voorspelbare job diehem op het lijf is geschreven. En dan ontmoet hij twee vrouwen, Germaine en Lou. De ene zal hem leren verlangen, de andere zal hem doen uitstijgen boven zichzelf en van zijn leven een kunstwerk maken.

Het verhaal van Robert is een viering van de alledaagsheid, een tekst die bulkt van optimisme, ook al stelt het leven Robert soms op de proef en moet ook hij zijn best doen om de moed niet te verliezen.
+


Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Eerste editie
20 januari 2023
Laatste editie
24 januari 2023
ISBN
9789463939942


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het verhaal van Robert

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken