Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het vintageboetiekje in Primrose Hill

Tweede kansen raken nooit uit de mode…

Sophy dacht altijd dat ze op haar dertigste alles voor elkaar zou hebben. In plaats daarvan is ze zojuist ontslagen, gedumpt door haar vriend, en slaapt ze bij haar moeder op de bank. Dus als haar vader haar een baantje aanbiedt in zijn vintageboetiek in Primrose Hill, kan ze dit niet weigeren. Het is tenslotte maar voor een paar maanden, tot ze haar draai weer gevonden heeft.

Maar de boetiek is magischer dan ze zich had voorgesteld, vol met vintage juweeltjes, zoals een bruidsjurk uit de jaren ’50 tot de schitterende sieraden die juwelier Charles overal weet op te snorren. Voor ze het doorheeft, begint Sophy verliefd te worden op de winkel, en op het vinden van het perfecte item voor iedere klant.

Met elke schat die ze er ontdekt, begint Sophy zich verder af te vragen of deze winkel, net zoals voor de kleding, een sleutel is naar een tweede kans… En dan is er nog Charles, die wel eens haar gebroken hart zou kunnen helen.

Toon details

Recensies (2)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Het vintageboetiekje in Primrose Hill het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?

Reageren op Het vintageboetiekje in Primrose Hill

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.