Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het wilde eiland
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 3 3 2 2 0 1 0

Het wilde eiland

8

Rank 83 Gelezen 8 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 228 Favoriet 1 Recensies 4
Feelgood Spots 1   Topics 0

De eigenzinnige Effie woont met haar vader in het enige dorpje op het kleine, afgelegen eiland St Kilda, aan de westkust van Schotland. Het leven is zwaar, maar Effie voelt zich thuis in dit eenzame en avontuurlijke bestaan midden in de prachtige natuur, tussen de gevaarlijk hoge rotsen en de ruwe zee.

Als de jonge Lord Sholto het eiland bezoekt, voelt Effie zich meteen tot hem aangetrokken. Tijdens zijn expeditie maakt ze met haar onverschrokkenheid en kennis van de ongerepte natuur een onuitwisbare indruk op de chique Lord.

Dan gebeurt het ondenkbare: de bewoners van St Kilda worden geëvacueerd naar het vasteland, omdat het leven op het eiland te zwaar wordt. Maar ver weg van de wilde natuur kan Effie maar moeilijk aarden. Dan komt ze Lord Sholto opnieuw tegen. Ondanks hun aantrekkingskracht wordt echter steeds duidelijker dat zij en Sholto uit totaal verschillende werelden komen.

Terwijl Effie probeert haar weg te vinden in haar nieuwe omgeving wordt het steeds moeilijker te weten wie ze kan vertrouwen...

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Eerste editie
14 maart 2023
Laatste editie
14 maart 2023
ISBN
9789401619226 , 9789401619233


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het wilde eiland

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.