Advertentie

Het winkeltje in Cockleberry Bay

913

Rank 159 Gelezen 977 Aan het lezen 18 Wil ik lezen 675 Favoriet 21 Recensies 74
Feelgood Artikelen 1 Lijsten 8 Spots 17   Topics 0   Leesclub

100 procent Britse feelgood, dat is 'Het winkeltje in Cockleberry Bay' van Nicola May. Het zit hoofdpersoon Rosa Larkin allemaal niet mee. Als ze een vervallen winkeltje erft in een rustig dorpje in Devon, denkt ze eerst aan verkopen. Helaas voor haar zit er een clausule bij de erfenis waarin bepaald is dat de winkel niet verkocht mag worden. Ze mag hem alleen nalaten aan iemand die het verdient. Rosa besluit het een kans te geven en vertrekt met haar teckel Hot naar Devon. Ze zet alles op alles om het winkeltje in Cockleberry Bay tot een succes te maken. Maar ze kan het niet alleen. Gelukkig zijn er genoeg locals die haar een handje willen helpen... of tegenwerken. Nicola May stopt in 'Het winkeltje in Cockleberry Bay' lekker veel kleurrijke personages en allerlei twists.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Serie
Cockleberry Bay (1)
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Z&K
Eerste editie
14 april 2020
Laatste editie
15 april 2020
ISBN
9789020537598 , 9789020537604
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Insoon
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie

Recensies (74)

Keuze van de redactie

Een teleurstellende roman met weinig feelgood

door: Janneke Elderbroek 5 reacties 12 likes

Het winkeltje in Cockleberry Bay is het negende boek van de Britse feelgoodschrijfster Nicola May en het eerste deel van de ‘Cockleberry Bay’-serie. In dit eerste deel maken we kennis met Rosa Larkin. Rosa heeft geen makkelijk leven gehad. Ze bleef nooit lang bij een pleeggezin en gaat van het ene...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het winkeltje in Cockleberry Bay

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.