Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
High protein
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

High protein

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Recepten met minimaal 20 procent eiwit!

Wat moet je eten als je wilt afvallen? Eiwitten. Wat moet je eten om je spieren te laten groeien? Eiwitten. Waar moet je op letten als je vooral plantaardig eet? Eiwitten.

Foodie en fitgirl Hannah Vreugdenhil, bekend van Personal Body Plan - the recipe guide, combineert het noodzakelijke met het smakelijke en presenteert in High protein 51 heerlijke en voedzame gerechten waarin minimaal 20 procent eiwit zit. Voor wie lekker wil eten en tegelijkertijd goed voor zichzelf wil zorgen.

Hannah Vreugdenhil is oprichter van Empower You, een coachingsprogramma om mensen te helpen hun doelen te realiseren. Ook richtte ze met Tom Barten de gezonde maaltijdenservice DoorMeal op en is ze co-auteur van het populaire Personal Body Plan - the recipe guide. Als ze niet aan het koken of eten is, staat ze in de sportschool of wandelt ze met haar honden.

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Dieetboeken
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Spectrum
Eerste editie
30 maart 2020
Laatste editie
24 april 2020
ISBN
9789000373352 , 9789000374311


Boekinformatie wijzigenReacties op: High protein

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.