Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hitsig Halloween

Corina Dekker Pippa Storm Joseph Roelands ...
Corina Dekker – Redder in nood

Als Abby op Halloween door haar zus wordt gebeld met de vraag of zij met haar zesjarige neefje langs de deuren kan gaan, twijfelt ze geen moment. Maar wat als een leuke avond begon, valt bijna letterlijk in het water als Nick nodig naar het toilet moet. Uit wanhoop besluit ze om zomaar ergens aan te bellen.

Pippa Storm -Hét halloweenfeest

Wanneer Saars vriend het uitmaakt, wordt zij enorm onzeker over zichzelf. Volgens haar vriendinnen is een halloweenfeestje de manier om weer eens lekker los te gaan. Buiten in de wachtrij ziet ze een interessante man staan, maar durft Saar weer gewoon zichzelf te zijn? En hoe vind je iemand terug in een mensenmassa?

Joseph Roelands - De kelder

Jasmijn en Albert zijn door hun nieuwe vrienden uitgenodigd op een eigen, bijzonder halloweenfeest. Na een openhartig gesprek met Anna krijgen de voorbereidingen daarop een verrassende wending. Wanneer Albert op het feest alweer vroeg weg moet voor zijn kinderen, staat Jasmijn voor de vraag: durft ze haar plan door te zetten?

Melanie van Garderen – Monsterachtige liefde

Serenity, Gwen en Axel gaan samen halloweennacht vieren. Ze zijn niet onder de indruk van de enge figuren die ze tegenkomen, maar kunnen ze de monsters aan? Houden ze hun kostuums aan? Geven ze elkaar een simpel kusje of gebeurt er meer?

Kaye Dee - Halloween op ‘t Vrijthof

Daan en Suus komen allebei uit een toxische relatie. Ze zijn niet echt op zoek naar iets nieuws, maar de bemoeienissen van een vriendin zetten iets in beweging. Een rondje in het reuzenrad laat alleszins iets onverwacht moois openbloeien. Is Halloween dan toch zo’n magisch moment?

Rosa June - Onverwacht

Veel vrije tijd past niet in het leven van Nora. Langzaam merkt ze dat ze toch haar prioriteiten moet bijstellen en gaat ze met haar vriendin naar een halloweenfeest. Daar loopt ze een mannelijke vreemdeling tegen het lijf met wie ze al snel een connectie voelt. Hij weet precies wat een vrouw fijn vindt en zodoende beleeft Nora een avontuur om nooit te vergeten.

Pippa Storm - Jack-o-ween

Isa is helemaal klaar met het mannelijke gedeelte van de samenleving. Dus waarom zou ze dan naar een halloweenfeestje gaan als ze ook thuis tussen al haar griezeldecoraties horrorfilms kan kijken? In haar eentje. Tot de stroom uitvalt en ze opeens hulp moet vragen bij die erg aantrekkelijke overbuurman. Misschien was een feestje toch een betere manier om mannen, of heel specifiek deze man, te ontlopen.
Toon details

Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Hitsig Halloween het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Hitsig Halloween

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.