Hoe het wél kan

Rob Jetten
In Hoe het wél kan daagt Rob Jetten de politiek uit om weer groot te durven dromen. Vanuit zijn reis van bevlogen scholier tot minister laat hij zien waarom Nederland vastloopt en hoe we de doorbraken wél kunnen bereiken. Door de overheid opnieuw uit te vinden en echte oplossingen voor en met mensen te realiseren. Van wonen en gezondheid tot klimaat en onderwijs.
Jetten combineert scherpe politieke analyse met hoopvolle voorbeelden van momenten waarop Nederland wél in staat was grote stappen vooruit te zetten. Zijn energie is aanstekelijk en ademt optimisme. Het resultaat is een oproep tot leiderschap dat niet wegkijkt, maar aanpakt. Een boek voor iedereen die gelooft dat het wél kan.
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Hoe het wél kan het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Hoe het wél kan