Advertentie

Hoe je profvoetballer wordt

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Iedere voetballer fantaseert er wel eens over om prof te worden. Wat kun je doen om die fantasie werkelijkheid te maken? Of, als het daarvoor nu te laat is, wat had je moe?ten doen? Psychologen Jeroen Otten en Ivo Spanjersberg gingen, samen met zestien jonge collega’s, op onderzoek uit. Zij spraken 76 (oud-)profvoetballers, jeugdtrainers en andere deskundigen uit het profvoetbal en stelden hen vragen over talent, techniek, conditie, mentaliteit en veel meer.

In Hoe je profvoetballer wordt beschrijven de auteurs, aan de hand van honderden anekdotes uit het profvoetbal, de belangrijkste regels waaraan je je volgens de experts moet houden. Je krijgt praktische tips en ideee?n over spelinzicht, fitheid, omgaan met tegenslag en doelen stellen, maar ook informatie over loopbaanplanning, omgaan met supporters en zaakwaarnemers en de lokroep van het grote geld.

Goed nieuws: je kunt veel doen om je kansen om prof te worden te vergroten!

Met medewerking van Sari van Veenendaal, Ron Vlaar, John Heitinga, Jens Toornstra, Henk Fraser, Boudewijn Zenden, Gerald Vanenburg, Dennis en Ge?rard de Nooijer, Kirsten van de Ven, Patrick Lodewijks en vele anderen.
+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Sport en spel algemeen
Uitgeverij
Arko Sports Media BV
Eerste editie
10 oktober 2019
Laatste editie
10 oktober 2019
ISBN
9789054724292


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Hoe je profvoetballer wordt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken