Hoe vermoord ik mijn uitgever?

In het pittoreske Herentals broeit meer dan de middeleeuwse gevels laten vermoeden.

Wanneer een ogenschijnlijk onschuldige vondst in het begijnhof leidt tot chantage, verdwijningen en een mysterieuze dood, raken een stadsgids, een verleidelijke inspecteur en een vastberaden Britse rechercheur verstrikt in een web van leugens, ego’s en verborgen agenda’s.

Met scherpe humor, kleurrijke personages en een plot vol heerlijke twists gidst Hoe vermoord ik mijn uitgever? je door een cosy maar duister kluwen van misdaad, kleine kantjes en grote geheimen. Een onweerstaanbaar spannende pageturner voor fans van slimme, karaktergedreven feelgood-crime.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Hoe vermoord ik mijn uitgever? het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Hoe vermoord ik mijn uitgever?