Advertentie

Hoe word ik een powervrouw!

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Geef jezelf power!

Er zijn geen zekerheden in het leven. De enige garantie die we hebben ligt in onszelf. We kunnen onze talenten en vaardigheden inzetten om onze dromen en passie te volgen.

Dit boek helpt jou om als PowerVrouw de volledige regie te pakken over jouw leven. Om je eigen dromen en plannen te realiseren en het beste uit jezelf te halen.

Als je innerlijke kracht inzet op een gedreven, creatieve, energieke en ondernemende wijze, krijg je meer regie over jouw leven. Een leven als PowerVrouw, waarbij je jouw vrouwelijke talenten bewuster leert inzetten.

Een PowerVrouw worden heeft alles te maken met bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en uitstraling. Kracht voelen, authentiek zijn en liefde voelen voor de dingen die je doet. Dit boek zal je helpen je talenten te ontwikkelen, je zelfvertrouwen te vergroten en je blikveld te verruimen. Je krijgt handvatten aangereikt om meer uit jezelf, je leven en je werk te halen. Je kunt meer tijd hebben, succesvoller zijn en meer voldoening ervaren in de breedste zin van het woord.
Verspreid over het boek staan interviews met PowerVrouwen uit de praktijk. Ze geven inspiratie en ze hebben bovenal één ding gemeen:
zij geloven in hun dromen en maken deze waar.

Janette Sybrandy (1968) heeft bedrijfskunde gestudeerd en heeft jarenlang werkervaring in diverse managementfuncties binnen de Hospitality branche en in het onderwijs. Als adviseur, coach en trainer begeleidt Janette sinds 2003 ondernemingen van uiteenlopende aard en omvang. Haar missie is om vrouwen te helpen hun plannen en doelstellingen vanuit eigen kracht te realiseren en het beste uit zichzelf te halen.
Zij brengt door middel van het geven van lezingen, trainingen, workshops en adviezen haar (strategische) kennis in de praktijk.

Kijk voor meer informatie over Janette als spreker, coach en trainer op www.janettesybrandy.nl of doe de gratis PowerVrouw-test op haar website.
+


Aantal pagina’s
204
Uitgeverij
Uitgeverij Carus
Eerste editie
05 september 2012
Laatste editie
05 september 2012
ISBN
9789081957304


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Hoe word ik een powervrouw!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.