Advertentie

Hondsdagen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
De gedichten van Cilja Zuyderwyk gaan over kleine dagelijkse momenten, waarop het soms regent en blijft regenen, vaak de zon schijnt en pas laat ondergaat. Lome zomerdagen, waarop we niets te vrezen hebben, of toch?
Gedichten waarin regelmatig de hond een bijrol speelt.
Cilja Zuyderwyk schrijft sinds haar vijftiende poëzie. Rond haar tweeëntwintigste stopte ze ermee, om de draad ruim dertig jaar later weer op te pakken.
Sindsdien schreef ze honderden gedichten, bracht drie bundels uit en publiceerde in vele literaire tijdschriften en e-zines, daarnaast kregen haar gedichten regelmatig een plaats in verzamelbundels.
Ze schrijft toegankelijke poëzie, waar tussen de regels door voor de goede verstaander veel te beleven valt. In deze bundel staan achtenzeventig gedichten. Het zijn observaties en overpeinzingen met deels een serieuze en deels een luchtige ondertoon, maar altijd speels, origineel en verrassend.
+


Genre
Poëzie
Poezie
Aantal pagina’s
88
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
22 september 2020
Laatste editie
22 september 2020
ISBN
9789464180909


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Hondsdagen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.