Advertentie
9789493166042

Hondsdol

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Met deze onvoorstelbaar mooi getekende graphic novel verovert Victor Meijer meteen een belangrijke plaats in de wereld van de strip. Toen hij nog maar halverwege was, namen buitenlandse uitgevers al opties op het werk. Victor Meijer’s werk kennen we al, want hij tekende de kop van Hendrik Groen en schreef de roman Snoepreis. Nu is hij helemaal in zijn element.Op betoverende wijze vertelt hij het verhaal van een jongen die aan zijn ouders ontsnapt en een onvergetelijke (droom?)reis maakt. Dit wordt een historisch debuut. Een volwassen verhaal over verwerking van tegenslag en de zoektocht naar de beste weg.

Genre
Stripboeken
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Scratchbooks
Laatste editie
21 november 2019
ISBN
9789493166042
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Koen Driessens Hebban Recensent

Van groen naar blauw en roze

door Koen Driessens op 09-12-2019

Na toneel, poëzie, muziek, illustraties (onder andere voor de Hendrik Groen-boeken), romans en een prentenboek vinkt Victor Meijer nu ‘beeldroman’ af van zijn to do-lijstje. Voor ons hoeft het niet bij deze ene graphic novel te blijven. Hondsdol is immers een intrigerend werkstuk met vele lagen en schitterende tekeningen.

Wie zin heeft in iets luchtigs en vrijblijvends, hoeft niet verder te...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook