Advertentie
Hong kong local
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Hong Kong Local

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Hong Kong is a city practically bursting at the seams with incredible food and with people who love to eat it. The city’s cultural and economic promise attracts dreamers and travelers from around the world, and its known as a one-of-a-kind melting pot of Eastern and Western influence. Take a culinary tour, this book begins with elements of a traditional Hong Kong breakfast: congee (rice porridge) and yau cha kwai (oil fried bread sticks). As the day progresses, street eat recipes includeSichuan-style chao shou (wontons), fresh and steaming har gow dim sum (steamed shrimp dumplings), ngau lam mein (beef brisket noodles). There’s plenty of sweets, too – including “pineapple” bread, alongside a cup of HK-style milk tea.

+


Genre
Culinair
Basis kookboeken
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Abrams&Chronicle
Eerste editie
21 april 2020
Laatste editie
21 april 2020
ISBN
9781925811629


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners



Reacties op: Hong Kong Local

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.