Advertentie

Hoogzomer

0

Rank 862 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 32 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Inspecteur Martin Juncker is nog altijd verbitterd over zijn degradatie naar een klein politiebureau in het saaie provinciestadje Sandsted. Lang heeft hij niet om daarbij stil te staan, aangezien er een advocaat vermoord is in het stadspark en Juncker het onderzoek moet leiden.
Ondertussen onderzoekt journaliste Charlotte Junckersen een anonieme tip: de terroristische aanslag die zes maanden eerder plaatsvond in Kopenhagen had voorkomen kunnen worden. Haar ex-man, Martin Juncker, weigert zich erover uit te laten uit angst dat hun levens in gevaar komen. Rechercheur Signe Kristiansen, Junckers oude partner, is wel bereid om de zaak verder te onderzoeken, maar heeft haar handen vol aan enkele privézaken. Maar als er een onthoofd lichaam wordt aangetroffen en er een verband lijkt te zijn met de aanslag, bijt Signe zich alsnog vast in het onderzoek...
 
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Martin Juncker & Signe Kristiansen (2)
Vertaald door
Corry van Bree
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
02 februari 2021
Laatste editie
02 februari 2021
ISBN
9789402761399 , 9789402707243


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Soraya Vink
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie


Reacties op: Hoogzomer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.