Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Huisje 13
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 21 4 26 3 19 2 0 1 1

Huisje 13

67

Gelezen 72 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 56 Favoriet 3 Recensies 9
Young adult Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0
De nachtmerrie van elke tiener: een leven zonder wifi
Wanneer Ronja's tot dan toe heel normale moeder verandert in een 'wifiwappie' en per se wil verhuizen naar een stralingsvrije zone, verandert alles voor Ronja.
In het vakantiepark waar ze komt te wonen is geen wifi, wat betekent dat ze niet met haar vriendinnen kan appen, maar ook dat huiswerk maken lastig is en ze berichten van school mist. En daar blijft het niet bij: Ronja's moeder draaft steeds verder door in haar ideeën. Zo ver zelfs dat Ronja na een uit de hand gelopen feestje - met wifi - niet langer in het huis mag wonen. Ze krijgt haar eigen plekje in een van de leegstaande vakantiehuisjes. Dat klinkt misschien als een droom voor een zelfstandige puber, maar zonder stromend water en een werkende verwarming valt het vies tegen. En wat als ze er op school achter komen dat ze helemaal voor zichzelf moet zorgen?
+


Genre
Young Adult
Fictie 13-15 jaar
Fictie 15+
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Blossom Books
Eerste editie
29 juni 2022
Laatste editie
30 juni 2022
ISBN
9789463493703 , 9789463493819


Boekinformatie wijzigen


Recensies (9)

Keuze van de redactie
Minca (My Winged Books) Hebban Recensent

Een mooi maar treurig primitief leven

door: Minca (My Winged Books) 2 reacties 2 likes ebook

Elin Meijnen studeerde Nederlands en deelt nu haar liefde voor lezen en schrijven in de klas. In 2022 won ze de Jonge Jury Debuutprijs met De tweede stem, dat het verhaal vertelt over een meisje dat haar plek zoekt in de wereld. Huisje 13 is haar tweede Young Adult-boek.

De veertienjarige Ronja is...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Huisje 13

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.