Advertentie
Hyballa's Gegenpressing

Hyballa's Gegenpressing

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Gegenpressing gaat over het moment van balverlies: wat kun je doen om snel weer in balbezit te komen? In dit boek legt Peter Hyballa tot in detail uit wat Gegenpressing is en hoe het in de wedstrijdsituatie kan worden toegepast. Welke rol speelt pakkend taalgebruik daarbij?
Wat betekent het goed willen uitvoeren van Gegenpressing voor je eigen speelwijze in balbezit? Wat kun je doen tégen Gegenpressing? Hoe kun je op Gegenpressing trainen? Ervaringsdeskundige Hyballa laat het zien in tientallen tekeningen met toelichting, waaronder meer dan 30 praktische trainingsvormen.
Als je de bal niet hebt, kun je scoren. Sterker nog, als je het goed doet, kost het vaak minder meters en energie om te scoren uit het moment van balverovering op de helft van de tegenpartij dan uit een georganiseerde aanval. Dit boek, opgetekend door Paul Geerars (hoofdredacteur van De Voetbaltrainer), zal voor iedere voetbaltrainer een welkome aanvulling zijn op de traditioneel Nederlandse manier van voetballen.
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Sport en spel algemeen
Aantal pagina’s
132
Uitgeverij
Laatste editie
28 september 2020
ISBN
9789053220450
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic