Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hypnose leren

Hoe hypnotiseer je iemand? Wat zijn de stappen en technieken om dit te kunnen doen? Wat kun je precies zeggen om iemand onder hypnose te brengen? Dit leren we allemaal in dit boek.
Je krijgt in dit boek namelijk de exacte stappenplannen en scripts die je direct kunt toepassen om aan de slag te gaan met hypnose.
Dit boek begint namelijk met de 14 stappen waarmee je iemand in een trance kunt begeleiden. Vervolgens leer je hoe je iemand ook weer uit een trance haalt.
Het hoofdstuk daarna draait volledig om het geven van hypnotische suggesties. Je leert hoe je iemand bemoedigt en heelt terwijl die persoon in een hypnotische trance verkeert. Vervolgens gaan we in een apart hoofdstuk in op posthypnotische suggesties.
Ook leer je in het slothoofdstuk de 35 hypnotische taalpatronen waarmee je helemaal zelf een hypnotische woordenbrij en sessie kunt samenstellen. Denk aan weglatingen, vervormingen, bevestigingswoorden, omkeringswoorden, vooronderstellingen, gedachten lezen, subliminale opdrachten, ingesloten commando's, trance-woorden, anticipatiebouwers, taalverzachters, dubbele bindingen, metaforen, patroononderbrekingen en nog veel meer.
Kortom, je leert alle praktische stappen over hypnose in dit spannende hypnose-boek!

Toon details

Schrijf een recensie

Is Hypnose leren het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Hypnose leren

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.